загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Американські науковці випробовують тест на рак за аналізом крові

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Науковці Університету Джонса Гопкінса (США) випробовують метод діагностики, який за аналізом крові виявляє 8 форм онкозахворювання. Новий тест CancerSEEK уміє показувати наявність раку на ранніх стадіях, повідомляє ВВС.

Показовими результати такого тестування будуть тоді, коли пацієнт робитиме його раз на рік. Суть у тому, що тест знаходить мутовану ДНК та білки, які показують, що в організмі розвивається онкозахворювання.

CancerSEEK уже перевірили на 1005 пацієнтах з раком яєчників, печінки, шлунку, підшлункової залози, стравоходу, кишківника, легень та грудей, який ще не поширився на інші тканини.

Під час випробувань у 70% пацієнтів завдяки цьому тесту виявили рак.

"Рання діагностика хвороби – критично важлива. Я думаю, це може мати величезний вплив на смертність від раку", – розповів науковець Університету Джонса Гопкінса Крістіан Томасетті.

Новий тест відіграє особливу роль ще й тому, що 5 із 8 видів раку не мають методів діагностування на ранніх стадіях.

Рак підшлункової залози проявляє себе лише кількома непоказовими симптомами, тож 4 із 5 пацієнтів зазвичай помирають того ж року, коли у них діагностували недуг.

На CancerSEEK покладають надії ще й тому, що його можна використовувати як доповнення до традиційних методів діагностики раку, наприклад маммографії чи колоноскопії.

 

Джерело:
До списку новин