загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Названа несподівана причина передчасної смерті

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дослідженні, яке тривало 11 років, взяли участь 40,5 тисячі осіб.

Вчені Торонтського університету з'ясували, що батьківство підвищує ризик передчасної смерті. До такого висновку дослідники прийшли, вивчивши тривалість життя батьків в неповних сім'ях, пише MedicalXpress.

У дослідженні, яке тривало 11 років, взяли участь 40,5 тисячі осіб в Канаді, в тому числі матері-одиначки (4590) і самотні батьки (871), середній вік яких становив 40 років. За час дослідження померли 700 осіб, при цьому смертність серед чоловіків, що живуть в неповних сім'ях, була втричі вище в порівнянні з матерями-одиначками. З урахуванням сторонніх чинників, включаючи вік, високий ризик розвитку раку і серцево-судинних захворювань, ймовірність передчасної смерті у батьків-одинаків була дворазовою.

Такий результат пояснюється тим, що самотні чоловіки, які виховують дітей, ведуть нездоровий спосіб життя, часто харчуються жирною і багатою вуглеводами їжею, приділяють мало часу фізичній активності і п'ють велику кількість алкоголю. При цьому велика частка батьків, які залишилися з дитиною, розведені, живуть окремо або стають вдівцями, тоді як більшість матерів-одиначок виховують дітей, зачатих поза шлюбом. На думку вчених, це робить чоловіків з дітьми більш вразливою групою, ніж жінки.

 

Джерело:
До списку новин