загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

69-річна українка пробігла 212 км на ультрамарафоні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Львів'янка Лариса Лабарткава посіла друге місце серед жінок-учасниць 48-годинного ультрамарафону в Білорусі. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

На цих змаганнях жінка була найстаршою учасницею за віком, маючи 69 років.

За 48 годин вона пробігла 212 км.

"Змагання відбувалися в складних умовах, адже температура досягала 16-20 градусів морозу, що сповільнювало біг, але Лариса Лабарткава не зійшла з дистанції, – йдеться у повідомленні ЛОДА.

Лариса Лабарткава неодноразово брала участь у 48 годинних пробігах, змагалася свого часу на цій дистанції у чотирьох країнах світу.

У Росії посіла 1 місце, в Білорусі отримала "срібло", в Молдові посідала 4 місце, а в рідній Україні здобула "бронзову" медаль.

Джерело:
До списку новин