загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рецепти довголіття тибетських монахів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Безсмертя ... Мабуть, про це людство мріє всю історію свого існування. На жаль, легенда про вічно живому горянина так і залишається легендою - немає ніяких фактів, що підтверджують хоча б один випадок такого довголіття, але це зовсім не означає, що нам непідвладне час! У наших силах продовжити своє життя до ста або навіть більше років, залишаючись при цьому в доброму здоров'ї і ясному розумі. Унікальний рецепт довголіття знають тибетські старці.

Чому на Тибеті так багато довгожителів?

Про жителів Тибету ходять найнеймовірніші чутки, але найбільше легенд можна почути про ченців Шаоліня. Служителя монастиря, розташованого в самому серці Азії, вивели рецепт довголіття ще тисячу років тому і передавали його з покоління в покоління, але одного разу таємниця просочилася за стіни монастиря, і стала доступна простим смертним ... Рецепт вічного життя виявився простий! Щоб тіло і дух були здоровими, тибетські монахи дотримуються 10 заповідей довголіття:

Завжди бути в гарному настрої, не впадати в депресію або зневіру.

Впорядковано харчуватися - віддавати перевагу рослинній їжі, уникати надмірностей у їжі.

Рано лягати спати і вставати з першими променями сонця.

Займатися фізичною працею.

Не вживати алкоголь.

Знати міру в сексуальних задоволеннях.

Мати улюблену справу.

Любити свою сім'ю, бути відкритим для друзів.

Займатися профілактикою хвороб, а не їх лікуванням.

Не приймати лікарські препарати без призначення.

Здається, що ніякого секрету немає - будь-який лікар дасть подібні рекомендації. Так воно і є - вся сучасна медицина «виросла» з народною, тому більшість рад нам знайомі. Помірність у їжі та виключення алкоголю - основні принципи здорового харчування, улюблена робота і сім'я - найкращі ліки від стресу, який в буквальному сенсі здатний вбивати, головне дотримуватися цих заповіді, тоді шанси на високу тривалість життя, безсумнівно, зростуть. Лише після прилучення до здорового способу життя можна приступати до використання тибетських рецептів довголіття.

Еліксир для очищення організму

Очищення від токсинів і шлаків - це запорука правильного функціонування всіх органів і систем організму. Найбільша «засміченість» зазвичай спостерігається в кишечнику, тому тибетські старці починають очищення саме з шлунково-кишкового тракту.

Рецепт чудодійного настою

Інгредієнти: 100 грамів безсмертника (це лікарська рослина невипадково має таку назву - екстракт багатий антиоксидантами, які нейтралізують вільні радикали і борються зі старінням тканин організму); 100 грамів звіробою; 100 грамів квіток ромашки; 100 грамів сухих березових бруньок. Приготування: Якщо у вас немає алергії ні на одне лікарська рослина, то можна сміливо зробити з перерахованих трав суміш. Столову ложку отриманого міксу потрібно залити півлітра гарячої води і настоювати близько 40 хвилин. Можна скористатися термосом - напій безсмертя в ньому буде завжди гарячим. Настій потрібно приймати щовечора по одній склянці перед сном. Напій має легкий проносну дію, жовчогінні та сечогінні властивості. Вже через кілька днів застосування зникнуть проблеми зі стільцем, вранці буде відчуватися легкість, шкіра стане свіжою і пружною. Рекомендується курсової прийом настою - 10 днів з перервою на місяць.

Еліксир для захисту судин

Інфаркт та інсульт - ці підступні вбивці щорічно стають причиною смерті зовсім ще молодих і здорових людей. Головна причина виникнення даних захворювань - незадовільний стан судин. Вени і артерії з часом стають менш еластичними, порушується їх пропускна здатність. Іноді на стінках судин утворюються атеросклеротичні бляшки, які можуть стати причиною раптової смерті. Очистити судини і повернути їм еластичність допоможе тибетський настій на основі часнику. Даний засіб має потужну ефективністю, тому перед його застосуванням необхідна консультація лікаря.

Для приготування настою знадобляться: 350 грамів часнику; 200 грамів медичного спирту. Приготування: Часник подрібнити (краще використовувати керамічну ступу замість терки, щоб уникнути контакту з металом і окислення прянощі) і залити його спиртом. Настоювати суміш потрібно в темному місці протягом 10 днів. Після цього настій процідити і перелити в невелику пляшку. Приймати часниковий еліксир потрібно разом з молоком (всього 50 грамів) за такою схемою: 1 день: 1 крапля - вранці, 2 краплі - в обід, 3 краплі - під час вечері; 2 день: 2 краплі - вранці, 3 - на обід, 4 краплі - в останній прийом їжі. Збільшувати кількість крапель потрібно протягом 9 днів, максимальна доза досягне 25 крапель. Приймати їх потрібно, доки не закінчиться весь настій. Проводити таке очищення дозволено 1 раз в п'ять років.

Еліксир для зміцнення організму

Застудні захворювання завдають відчутного удару по імунітету. Захиститися від них можна за допомогою корисного і смачного чаю.

Інгредієнти: ягоди годжі - столова ложка; плоди глоду - столова ложка; корінь женьшеню - половина чайної ложки. Приготування: Всі компоненти змішати, залити двома кружками крутого окропу. Пити чай найкраще вранці, оскільки напій має тонізуючий ефект. Тепер секрети довголіття тибетських ченців доступні вам. Користуйтеся на здоров'я!

Джерело:
До списку новин