загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Науковці розповіли, як читання книг впливає на здоров'я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дослідники з Єльського університету запевняють, що любов до книг продовжує життя. Адже під час читання покращується активність мозку.  

Таких висновків вони дійшли, проаналізувавши дані, отримані при обстеженні нейронів. Виявилося, що приблизно 30% із них активуються під час читання літератури, передає  "Країна здоров'я".  

За словами фахівців, це зумовлено підвищеним рівнем мозкової активності.   Вони зазначають, що люди, які читають книги понад 30 годин на тиждень – мають тривалість життя приблизно на 6% більшу за інших.  

Читання книг може також покращити самопочуття літніх людей. В цьому випадку має важливе значення занурення у матеріал, який сприяє стабілізації роботи нейронів і відволікає від зовнішніх проблем.

Джерело:
До списку новин