загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Найдоступніший метод очищення печінки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пропонуємо вашій увазі простий спосіб очищення печінки, який з легкістю ви зможете приготувати в домашніх умовах. Також ви дізнаєтеся кілька нескладних рекомендацій, які також допоможуть печінці  бути здоровою.

Існує кілька підходів до очищення печінки, в тому числі й спрощений варіант, за якого використовують рослинні компоненти.

Чистка печінки: простий домашній рецепт

П’ять столових ложок сухих ягід шипшини подрібнити й залити в термосі 1 л окропу. Настояти ніч.

Уранці розчинити 2-3 ст. л. аптечного сорбіту чи ксиліту й випити натще (о 5-й годині). Через 30 хв випити чергову порцію настою, але вже з 1 ст. л. препарату. Решту настою шипшини випити протягом дня. Снідати можна не раніш як через годину після процедури. Їжа має бути легкою: фруктово-овочева дієта й каша на воді.

Таку процедуру бажано повторяти кожні два дні, поки не настане ефект повного очищення.

Щодня на ніч робити очисні клізми або приймати настої листя сени, відвар кори крушини. П

ід час очисних процедур не варто боятися неприємних короткочасних відчуттів, які спричинені виведенням з організму різного бруду, шлаків, слизу, каменів тощо. Деякі люди лякаються цих відчуттів і переривають процедуру. Цього робити не можна в жодному разі, бо таким чином зрушені з місця холестеринові накопичення зостаються в печінкових ходах. Тож процедуру потрібно проводити до повного очищення органа.

Після завершення процедур, що спрямовані на очищення печінки, гарно впливатимуть на організм відвари й настої жовчогінних трав: кропиви, безсмертнику, деревію, календули, чистотілу, шавлії тощо.

Для профілактики можна приймати сік червоних буряків і моркви в рівних пропорціях. Пити по 1 ст. л. 3-5 разів на день.

Ще дуже корисно в разі захворювань печінки, зашлакованих жовчних проток пити 3-4 рази на день розсіл квашеної капусти. Вживають по 0,5 склянки за півгодини до їди.

Юрій БАТУЛІН

 

Джерело:
До списку новин