загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Часникове молоко: чарівний засіб для усунення ішіасу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ішіас – це біль, який виникає, коли подразнений сідничний нерв.Біль може бути дуже інтенсивним, тривати протягом декількох днів і не давати людині виконувати повсякденні справи. Сідничний біль може починатися в нижній частині спини і вражати одну з ніг. Він може іноді навіть дістатися кінчиків пальців.

Подразнення сідничного нерва виникає, коли він стиснутий і запалений унаслідок грижі міжхребцевого диска, стенозу хребтового каналу, синдрому грушоподібного м’яза, ураження або перелому в ділянці тазу або навіть ракової пухлини.

Які симптоми ішіасу?

Сідничний біль може мати різну інтенсивність. У людини, яка страждає від нього, може виникнути легке поколювання, але він також може викликати інтенсивніший біль, який заважатиме щоденній активності.

Загалом, цей біль буває інтенсивним з одного боку, хоча деякі люди можуть також відчувати його в частині ноги чи стегна або оніміння в інших частинах тіла.

Сідничний біль може погіршитися з плином годин або днів, особливо якщо людина відчуває слабкість. Цей інтенсивний біль, як правило, загострюється після стояння або сидіння, в нічний час, при кашлі, чханні чи сміху, від ходьби або обертів тощо.

Часникове молоко від ішіасу

Часникове молоко є природним засобом з декількома корисними властивостями для здоров’я. Воно ​​особливо ефективне для боротьби з глистами і зняття болю, який викликає ішіас. Цей альтернативний лікувальний засіб може допомогти зменшити запалення сідничного нерва і має болезаспокійливу дію, щоб усунути прикру проблему, яка не дає вам жити нормальним життям.

Ви знаєте, що часник є дуже корисним продуктом для організму, особливо завдяки його антибіотичним та протизапальним властивостям, які допомагають боротися з різними типами інфекцій і проблемами зі здоров’ям. У цій статті ми навчимо вас готувати потужний часниковий засіб, який допоможе вам значно зменшити сідничний біль, а також надасть різноманітні переваги для здоров’я, щоб поліпшити якість вашого життя.

Інгредієнти

  • 4 зубчики часнику
  • 200 мл молока

Інструкції

Спочатку пропустіть часник через м’ясорубку, наче збираєтеся використовувати його як приправу. Потім нагрійте молоко на середньому вогні і додайте подрібнений часник. Залиште суміш варитися на декілька хвилин, доведіть до кипіння, а потім підсолодіть медом за смаком.

Щоб отримати хороші результати від такого лікування, ми рекомендуємо пити принаймні 200 мл часникового молока щодня.

Інші переваги часникового молока

  • • Часникове молоко також є потужним засобом, який допоможе полегшити травлення і усунути закрепи.
  • • Це дуже ефективний засіб для виведення кишкових паразитів.У цьому випадку залиште часникове молоко настоятися 3-4 години і пийте натщесерце протягом 10 днів поспіль.
  • • Цей домашній засіб також може бути використаний від сухого кашлю. Ми рекомендуємо пити його на ніч перед сном, тому що він також допоможе вам заснути.
  • • Люди, які страждають на астму, утруднене дихання та інші проблеми з легенями, також можуть почати пити часникове молоко. У цьому випадку його слід пити настільки гарячим, наскільки це можливо, переважно перед сном.
  • • Якщо ви думаєте сісти на дієту, і у вас є план з виконання фізичних вправ, щоб досягти омріяної мети, часникове молоко також може бути величезною підтримкою для вас. Часник допомагає активувати обмін речовин, щоб полегшити спалювання жиру. Краще їсти його сирим, але якщо вам не подобається смак, його можна пити з молоком.
  • • Часникове молоко надасть вам енергію і зміцнить імунну систему завдяки антибіотичним властивостям. Воно також віджене інфекції, спричинені вірусами, грибками і бактеріями.

 

Джерело:
До списку новин