загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сповільнена робота жовчного міхура: Лікування травами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дуже прошу вас надрукувати поради щодо найбільш ефективних  народних засобів від застою жовчі.
З повагою  Петро Г.
м. Косів.

Лист коментує лікар, фітотерапевт В’ячеслав ВАРНАВСЬКИЙ.

Застосування лікарських рослин у разі проблем із жовчовивідними шляхами  -  ефективний оздоровчий метод.

Народна медицина рекомендує,зокрема,  такі жовчогінні препарати:  заспокійливий фітовідвар:  трава шавлії, насіння кмину, корінь алтеї лікарської, кора крушини ламкої (усе взяти порівну).  Заварити 5 столових ложок суміші в 1 л води. Настояти ніч. Приймати по півсклянки тричі на день. Курс  – 10 днів. Потім – 10 днів перерва і можна повторити знову.

Відвар квітів  цмину піщаного: 10  сухих квіточок залити склянкою окропу. Настояти годину. Пити по 3 ст. л. тричі на день за півгодини до їди. Настій  кукурудзяних приймочок:   1 ст. л. сировини залити склянкою окропу. Настояти півгодини.  Пити по 2 ст. л. кожні   3 години. Це гарний жовчогінний і загальнозміцнювальний засіб.

Настій кори крушини ламкої: 1 ст. л. подрібненої кори залити склянкою окропу. Настояти до охолодження. Приймати по 0,5 склянки вранці і ввечері.
Жовчогінну дію виявляє і прополіс, який, крім того, має ще й сечогінні, протизапальні, протимікробні,  знеболювальні та інші властивості.   Вживати 4% настоянку прополісу по   7 крапель на третину склянки води тричі на день.   Курс – 1 місяць.

В їжу на період лікування додавати,  відповідно до  сезону, ягоди суниці, полуниці, барбарису, настій плодів шипшини. Дуже помічним є сік чи розсіл капусти білоголовкової. Під час лікування раджу відмовитися від куріння та алкоголю, смажених і жирних страв.   

 

Джерело:
До списку новин