загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Психологи дозволили подружжю лаятися, щоб завчасно не померти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені десятиліттями аналізували поведінку сімейних пар.

Подружжя повинні лаятися на одному емоційному рівні – такі сварки посприяють довголіттю. Якщо один з подружжя пригнічує свій гнів, він тільки наближає свою смерть.

До такого висновку дійшли американські психологи з Університету Арізони.

32 роки вони аналізували реакції на ситуації, які провокують гнів, у 194 сімейних пар.

Виявилося, що чим частіше партнери стримували свій гнів під час сімейних сварок, тим менше жили. Цікаво, що частіше хворіють поступливі чоловіки. Експерти радять парам намагатися однаково реагувати на проблеми.

Однак не варто відразу братися за пошук причини для майбутньої сварки з другою половиною. Адже, як показало дослідження, повний «штиль» у відносини також зміцнював здоров'я пари. Це наштовхнуло фахівців на думку, що щасливою вважається та родина, яка реагує на обставини, що склалися з однаковою емоційною інтенсивністю.

Таким чином, психологи порекомендували сімейним парам знайти емоційний баланс під час конфліктів. Важливо навчитися симетрично відповідати на випади з боку вашої другої половини. Адже не даремно існує переконання, яке свідчить про те, що «хороший скандал краще поганого світу».

 

Джерело:
До списку новин