загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Учені розповіли про небезпеку самотності для здоров’я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Британські учені провели дослідження і розповіли про небезпеку, приховану в самоті. За словами фахівців, такий спосіб життя негативно позначається на здоров’ї серцево-судинної системи і підвищує ризик передчасної смерті.

Вчені з різних університетів Британії об’єднали свої зусилля для того, щоб дізнатися, які небезпеки для організму несе в собі самотність. Для цього вони провели опитування людей, що ведуть такий образ життя, а також уважно вивчили їх історії хвороби. Результати виявилися невтішними, розповідають фахівці.

Самотні люди на 30% частіше страждають захворюваннями серцево-судинної системи, ніж ті, хто перебувають у відносинах або постійно знаходяться в компанії знайомих. Люди, які ведуть самітницький спосіб життя, рідше звертаються до лікарів за допомогою, гірше стежать за своїм здоров’ям і практично не займаються спортом для підтримки своєї фізичної форми. Також вони схильні відчувати тривогу і стрес, що ще більше посилює наявні проблеми. Все це призводить до значного підвищення ризику передчасної смерті.

Британські вчені вже придумали спосіб, як допомогти самотнім людям. Вони збираються створити спеціальну таблетку на підставі гормону прегненолона. Ці ліки покликані допомогти від самотності і знизити рівень тривожності, а також поліпшити самопочуття.


Джерело:
До списку новин