загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Які продукти не можна їсти після закінчення терміну придатності

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вживання прострочених продуктів може призвести до неприємних наслідків.

Дієтологи назвали продукти, які потрібно негайно викинути після закінчення терміну придатності.

Які продукти не можна вживати після закінчення терміну придатності

М’ясний і рибний фарш – його навіть у холодильнику не рекомендують довго зберігати – не більше 12 годин при температурі +4 градуси, а в морозилці не більше двох місяців.

М’які сорти сирів – розпізнати, що м’який сир почав псуватися, можна по липкому  нальоту на його поверхні. Нічого доброго ані в плані смакових якостей, ані в плані користі такий сир точно не принесе, тому його краще викинути.

Ягоди – соковиті ягоди (полуниця, малина, ожина) після закінчення терміну придатності покриваються темними плямами, їх поверхня стає водянистою, а аромат неприємним. Коли ягоди псуються в продукті утворюються мікотоксини, які надзвичайно небезпечні для організму.

Сире молоко – може містити кишкову паличку і безліч інших патогенних бактерій.

Овочеві соки – вони втрачають корисні властивості, стаючи небезпечними для здоров’я. На відміну від фруктових соків овочеві не містять у своєму складі кислоти, яка захищає напій від патогенних мікроорганізмів.

Креветки і устриці – найнебезпечніші продукти, оскільки обидва продукту сильно схильні до впливу бактерій. У свіжому вигляді їх можна зберігати не більше трьох днів. При цьому варто знати, що навіть відмінна на вигляд устриця або креветка може виявитися зараженою.

М’ясна нарізка – схильна до поширення бактерій. У холодильнику відкритий продукт можна зберігати протягом 3-5 днів.

Курка – краще обирати охолоджену, але свіжу птицю, ніж заморожену. Так можна знизити ймовірність того, що на стіл потрапить прострочене м’ясо. Як відомо, часом продавці під виглядом замороженої курки продають зіпсований продукт. Зберігати в холодильнику птицю можна при температурі 0-4 градуса, але не більше трьох днів. У морозилці птицю зберігають протягом 3-6 місяців.

 

Джерело:
До списку новин