загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені показали, як може виглядати людина в 2100 році. Видовище невтішне

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фахівці з американської компанії Maple Holistics і вчені з університету Толедо спрогнозували, як можуть виглядати представники виду, що читають ці рядки, в кінці поточного століття. Відповідь на питання, як зміниться середньостатистична людина до 2100 року, можна отримати, поглянувши на спеціально створену 3d-модель на ім’я Мінді. Їй і дісталися всі шишки, адже, за розрахунками дослідників, зовнішній вигляд людей перетвориться у найбільш негативному напрямі. Тому провиною сидячий спосіб життя і поклоніння (у прямому розумінні) гаджетам.

Давайте ж поглянемо на Мінді з 2100 року і трохи замислимося.

Знайомтеся, це Мінді. На думку вчених, люди у 2100 році виглядатимуть точно як вона

Розглянемо ті особливості Мінді, якими вона відрізняється від нас сьогоднішніх.

Викривлена кисть робочої руки; 90-градусний лікоть — наслідки постійного поводження зі смартфонами

Пальці рук настільки звикнуть тримати гаджети, що перестануть розгинатися, зберігаючи положення “підставки”.

Дугоподібне викривлення хребта, зумовлене сидячим способом життя; потовщені м’язи шиї

Шия буде змушена компенсувати навантаження, яке випаде на хребет. Вже зараз існує термін для особливого болю в шийному відділі хребта, викликаний нахилом голови в бік гаджетів – “техношия” (tech neck).

Очі набудуть другу пару повік для захисту від шкідливого випромінювання

“Бічне моргання” Мінді, яке вироблятиметься внутрішньою повікою, захищатиме її очі від надмірної дії світла, що виходить з технічних пристроїв.

Мінді у всій красі: вкорочене тіло, зменшений мозок

Збільшуються побоювання, що радіочастотне випромінювання, що випускається смартфонами, сильно вплине на мозок і може викликати серйозні наслідки, пов’язані з його продуктивністю.

Таким чином, в ході перетворень людського тіла, спровокованих сучасним способом життя, люди стануть горбатими карликами зі зменшеним мозком, товстою шиєю і неприродним положенням рук. Ще й з очима, що лякають.

 

Джерело:
До списку новин