загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лікарі: хода може багато розповісти про здоров’я людини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За словами лікарів особливості ходи можуть успадковуватися, а також вона змінюється в залежності від процесів, що впливають на здоров’я людини. Такими процесами, наприклад, можуть бути хвороби або старіння.

Японські вчені-геронтологи запевняють, що швидкість або темп ходи людини відбиває його схильність до довголіття. Якщо у міру старіння людина не втрачає швидкості своєї звичної ходи, у неї є всі шанси дожити до 80 років.

Лікарі розповіли, що хода є маркером багатьох порушень у здоров’ї. Наприклад, гучний тупіт ніг при ходьбі може говорити про втрату чутливості в кінцівках, що часто буває при дефіциті вітаміну B12 і при розвитку діабету.

Якщо людина не розгойдує при ходьбі руками, це може означати м’язове затискання в плечовому поясі – типове явище при сидячій роботі і загальної малорухомості.

Погано розвинені м’язи, слабкий м’язовий корсет ведуть до того, що порушується постава, опускаються плечі і голова, виникає сутулість. При такій ході органи грудної клітини стискаються і порушується надходження кисню в кров. Як наслідок, виникають втома, часті головні болі.

Така риса ходи, як клишоногість, може бути вродженою, але також може виникати в зв’язку з дефіцитом вітаміну D в організмі. За словами лікарів, брак цієї речовини часто веде до зміни форми ноги через що розвивається рахіт.

Вони констатували, що регулярні заняття спортом і вправи на розтяжку допомагають зберегти ходу легкою і красивою.

 

Джерело:
До списку новин