загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ВООЗ: чому жінки живуть довше за чоловіків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Тривалість життя у всьому світі збільшилася, однак тенденція, що жінки живуть довше – зберігається. Про це йдеться в доповіді Всесвітньої організації охорони здоров’я.

ФАКТ 1. За даними ВООЗ, з 2000-го по 2016-й рік глобальна тривалість життя збільшилася на 5,5 років – з 66,5 до 72 років.

ФАКТ 2. Фахівці також з’ясували, що серед довгожителів більше жінок. Цю різницю у ВООЗ пояснюють тим, що чоловіки все ж рідше звертаються до лікарів, ніж жінки. Крім того, чоловіки в чотири рази частіше стають жертвами вбивств і у два рази частіше гинуть через аварії на дорогах. Також у ВООЗ додали, що чоловіки частіше здійснюють суїциди (на 75%) і в більшій мірі страждають від серцево-судинних захворювань.

ЗАЗНАЧИМО, експерти також додали, що в тих країнах, де медицина не надто розвинена, різниця в тривалості життя жінок і чоловіків менша.

ДО РЕЧІ, раніше Інститут вимірювання й оцінки здоров’я опублікував дослідження, в якому сказано, що найдовше живуть мешканці Японії, Сінгапуру та Швейцарії.

НАГАДАЄМО, за даними ООН, зараз Землю населяє 7,7 млрд осіб. До 2050 року кількість людей збільшиться до 9,7 млрд, а до кінця століття – до 11 млрд.

 

Джерело:
До списку новин