загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шипучка для рук поверне шкірі молодість: 2 інградієнти, які знайдуться на будь-якій кухі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Руки видають вік так само, як і шкіра навколо очей, а іноді навіть сильніше. Якщо обличчя можна освіжити за допомогою косметики і спеціальних препаратів, з руками все складніше. Вони – візитна картка кожної жінки. Ці 2 інгредієнти є на будь-якій кухні! Ані пігментації, ані зморшок.

Не секрет, що походи в салон краси майже гарантують ідеальний стан шкіри на свій вік. І все ж, можна витратити лише 10 хвилин на тиждень замість відвідування на дорогих процедур. Процедура, яка одночасно глибоко очищує шкіру, омолоджує, освітлює її і розм’якшує кутикулу.

Догляд за руками в домашніх умовах

Наші руки – найвразливіше місце. Шкіра на них постійно піддається впливу сонячних променів і побутової хімії, а також страждає від механічних пошкоджень . Підшкірний шар жиру, який міг би зменшити навантаження на шкірний покрив, на руках дуже тонкий. Як результат, шкіра починає старіти вже з 20 років.

Готування, прибирання і сухість можуть зістарити руки сильніше, ніж час. А після 30-40 років на тильній стороні долоні і вище починають з’являтися пігментні плями і веснянки – результат перебування на сонці.

На щастя, і в домашніх умовах можна приготувати засіб для рук , який підійде навіть тим, хто розміняв шостий десяток. У цьому віці руки можуть виглядати на 40 років, якщо регулярно повторювати одну процедуру.

Рецепт маски для рук

2 ст. л. солі (краще морської)

2 ст. л. харчової соди

3 ст. л. пінки для обличчя (або гелю для вмивання)

Якщо використовуєте морську сіль, перед цим її слід подрібнити. Змішайте її з содою і додайте гель або пінку для обличчя. Розмішайте до консистенції сметани (варто витратити на це не менше хвилини).

Коли маса буде готова, нанесіть її на руки, рухаючись від кінчиків пальців до самих ліктів. Легкими масажними рухами розтирайте содову маску, особливу увагу приділяючи кутикулі. Вона дуже швидко розм’якшиться, і для вас не складе труднощів прибрати плівку навіть за допомогою нігтів. Рідка маска буде все більше застигати і вбиратися, але не зупиняйтеся. Розтирайте руки з усіх боків протягом 10 хвилин, а потім змийте її теплою водою. Результат вас приємно здивує!

Тонкі волоски на руках від цього засобу з третього-четвертого разу зрідіють і перестануть рости.

Шкіра вибілиться вже з першого разу, пігментні плями і веснянки згодом посвітліють або зовсім пропадуть.

Мозолі на долонях (навіть якщо це мозоль від обручки або після роботи в городі) размягчатся і зійдуть.

Шкіра стане м’якою і гладкою вже після першого разу, адже содова маска з сіллю – це ідеальний скраб.

Про зрізання кутикули можна буде забути назавжди.

Повторювати цю процедуру можна не більш ніж один раз на тиждень. Як бачите, це дуже сильний засіб, і застосовувати його потрібно з обережністю. Не варто сильно терти руки і допускати появи подряпин, а тим, у кого суха шкіра, рекомендуємо додати ложечку оливкової або будь-якої іншої олії.

Щоб не пересушити руки, обов’язково скористайтеся зволожуючим кремом. Сам по собі процес дуже приємний, включає в себе легкий масаж. Всього 10 хвилин на тиждень подарують красиві білі ручки без слідів старості. Тільки не забувайте, що зволожувати шкіру потрібно не тільки після маски, але і кожен день. Це стосується не тільки рук.

 

Джерело:
До списку новин