загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Медики розповіли, кому не можна їсти гречану кашу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Також важливо готувати кашу правильно.

Хоча гречана каша — багато в чому корисний продукт, вона протипоказана до вживання деяким людям. За словами медиків, зловживання нею загрожує деякими проблемами зі здоров’ям.

Гречка — дієтичний продукт, оскільки допомагає вгамувати голод і сприяє втраті зайвих кілограмів.

Крім того, каша має багато вітамінів, але якщо її вживати занадто часто або у великих кількостях, виникають ризики для здоров’я.

У гречці багато крохмалю і білка, що загрожує розвитком алергії, а також захворювань шлунково-кишкового тракту. У зв’язку з цим від цієї крупи краще відмовитися людям, які страждають від проблем з травленням.

Важливо готувати кашу правильно. Бажано не варити її одразу, а залити окропом і залишити на ніч. В такому випадку гречка втратить багато шкідливих речовин. Відмовитися від продукту краще вагітним та тим, хто стикається з підвищеним артеріальним тиском.

Раніше німецькі вчені з'ясували, що максимально ситний сніданок дозволяє якнайкраще знизити вагу й уникнути ожиріння.

 

Джерело:
До списку новин