загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Британець — найстарший чоловік у світі в 111 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Британця визнали новим рекордсменом Книги рекордів Гіннесса. Чоловік не дуже задоволений «титулом».

Жителя Великобританії Боба Вейтона визнали найстарішим чоловіком у світі. Про це повідомляє ВВС.

Старий із Стаффордшира відсвяткував своє 111-річчя і стане новим рекордсменом Книги рекордів Гіннесса після смерті 112-річного Тітецу Ватанабе.

Вейтон зазначає, що присвятив своє довге життя тому, щоб «уникати смерті». Також чоловік зазначив, що не дуже задоволений новим титулом, бо «це означає, що хтось ще помер».

Британець народився 29 березня 1908 року і має отримати власний сертифікат рекорду Гіннесса до 112-річчя. Вейтон досі живе у власній квартирі, а не в спеціалізованому місці.

Раніше повідомлялося, що в Японії помер найстаріший чоловік на Землі 112-річний житель префектури Ніїгата Тітецу Ватанабе. Примітно, що раніше рекорд також належав жителю Японії — Масадзо Нонака, які народилися в 1905 році.

 

Джерело:
До списку новин