загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Медики назвали невідомі раніше симптоми коронавирусу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Більшість тих, що заразилися скаржилися на втрату смаку та нюху.

Німецький лікар-вірусолог Хендрік Стрик з Інституту вірусології в Бонні назвав симптоми коронавирусу, про які раніше не говорилося. Опитавши пацієнтів, які заразилися COVID-19, він прийшов до цікавого висновку.

Виявилося, що дві третини хворих скаржилися на втрату смаку та нюху на самому початку захворювання. Такий стан тривав кілька днів.

У третини інфікованих було розлад шлунку. "Діарея також зустрічалася у інфікованих людей в 30% випадків, що частіше, ніж вважалося раніше", - заявив Стрик.

Читайте такожЧому літні люди частіше хворіють на коронавірус, як убезпечити їх від COVID-19

При цьому він зазначив, що у більшості заражених були помічені дуже незначні ознаки захворювання, які раніше ріднили COVID-19 із застудою або грипом - температура і нежить.

"Результати китайського дослідження, проведеного в місті Шеньчжень, також свідчать про те, що у 91% інфікованих людей спостерігаються симптоми від слабких до помірних, з сухим кашлем і, можливо, лихоманкою", - пояснив вірусолог.

 

Джерело:
До списку новин