загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Коронавірус виявився ще небезпечніше: нова заява вчених

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Коронавірус може дуже довго жити поза людським тілом.

Коронавірус COVID-19 опинився ще небезпечніше, ніж думали раніше. Вірус SARS-CoV-2 здатний жити на різних поверхнях дуже тривалий час. До такого висновку прийшли американські вчені.

Вчені спостерігали за вірусом на японському круїзному судні "Diamond Princess" і з'ясували, що він здатний виживати на поверхнях до 17 днів.

А раніше в Національному інституті здоров'я США заявляли, що коронавірус при певних параметрах температури і вологості (22 градуси і 40% вологості) може жити на картоні протягом 24 годин. А на пластику та нержавіючій сталі - до 2-3 днів.

Читайте такожКоктейль життя. Хто придумав ліки проти коронавірусу і де їх вже застосовують

Після того, як з "Diamond Princess" евакуювали всіх пасажирів, корабель дослідили через 17 днів. Група вчених обстежила судно і виявила коронавірус на різних поверхнях в каютах, хоча людей на кораблі не було більше двох тижнів.

При цьому вчені відзначили, що це не означає, що COVID-2019 розмножується на поверхні.

Однак дослідники впевнені, що основний шлях передачі коронавіруса - безпосередньо від людини до людини повітряно-крапельним шляхом. Медики настійно рекомендують дотримувати дистанцію не менше 2 метри, ретельно мити і обробляти руки.

 

Джерело:
До списку новин