загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Опублікували рекомендації, які допоможуть вижити людям з важкими формами коронавірусу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Люди, які мають важкі дихальні порушення через коронавірус Covid-2019, можуть отримати полегшення, якщо ляжуть обличчям вниз.

До такого висновку прийшли вчені з Китаю, пише American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine.

Вони спостерігали за лікуванням 12 пацієнтів з ускладненнями Covid-2019, що призвела до гострої легеневої недостатності. У цих випадках людям потрібна допомога апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ). 

Встановлено, що якщо пацієнти лягали обличчям вниз, а не на спину, то їхні легені працювали краще, і вірогідність одужання зростала, а також зменшувалася тривалість перебування в реанімаційному відділенні.

Читайте такожІбупрофен і Covid-19: міфи та правда про ліки

Це перше дослідження, яке описує поведінку легень у пацієнтів з важким Covid-2019, що знаходяться на ШВЛ. Встановлено, що деякі з них не дуже добре реагують на підвищений тиск повітря, а зміна положення тіла в ліжку може призвести до позитивного результату.

Нині публікується велика кількість досліджень китайських учених, оскільки епідемія в провінції Хубей закінчилася, і у них з'явився час проаналізувати свої спостереження. Ці дані дуже цінні для лікарів в Європі інших країнах світу, де вирує пандемія.

Важливість карантину
Важливість карантину

 

Джерело:
До списку новин