загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Молочні зуби дитини: чому не потрібно їх викидати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Думка, не позбавлена сенсу та логіки!

Кожен організм складається з клітин, які діляться на три різні групи, кожна з яких виконує окрему функцію. Стовбурові - це молоді клітини, які пізніше виростуть і стануть частиною однієї з трьох груп. Унікальність їх у тому, що стовбурові клітини можуть відтворити будь-який тип клітин в організмі і навіть замінити пошкоджені.

Стовбурові можна брати з зубів, а також з інших частин кістки. Однак слід пам'ятати, що їх потрібно правильно зберігати, щоб вони виявилися корисними в майбутньому.

Читайте такожЧому літні люди частіше хворіють на коронавірус, як убезпечити їх від COVID-19

Так, якщо ви після пологів не зберегли пуповину, то чому б не зберегти молочні зубки, в кожному з яких міститься до 15 стовбурових клітин? Збережіть випалий зуб у холодильнику, а потім відправте в спеціальну лабораторію, де можна буде отримати мільйони життєздатних стовбурових клітин. Зуб повинен бути здоровий, не пломбований і не пошкоджений карієсом.

 

Джерело:
До списку новин