загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як кава насправді впливає на фігуру

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чимало людей не уявляють свого життя без ранкового горняти кави, але не замислюється над тим, як її вживання позначається на фігурі.  

Науковці виявили, що щоденне вживання кави дозволяє не лише збадьоритись, а й захиститись від зайвих кілограмів під час вживання далеко не корисної їжі.

Це підтвердив експеримент з лабораторними мишами, яких упродовж місяця годували їжею з високим вмістом вуглеводів та жирів. Білків у раціоні гризунів майже не було, зате частина отримувала кофеїн в еквівалентні до чотирьох чашок кави кожного дня.

Читайте також: Досі не дезінфікуєте свій телефон? А варто було б, і ось як це зробити

Виявилось, що ті піддослідні, які були у «кофеїновій» групі, мали на 22% менше жиру та на 16% менше ваги, аніж інші. Річ у тому, що кофеїн дозволяє зменшити накопичення ліпідів у жирових клітинах.

 

До списку новин