загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Це не пневмонія. Людина при CoVid-19 задихається як від чадного газу (ФОТО/ВІДЕО)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ШВЛи тут – безпомічні?

Те, що ви зараз прочитаєте, побачите і почуєте стає дедалі більш домінуючою гіпотезою серед лікарів світу.

Показником є те, що клініки повсюдно відмовляються від активного застосування апаратів ШВЛ, розуміючи, що ті не стільки лікують, як іноді навіть – вбивають пацієнта.

Читайте такожРівень науки не дозволяє створити такий коронавірус, - директор Уханьського інституту вірусології

Так чи інакше, але підключати коронавірусних хворих до ШВЛ намагаються лише в самому крайньому випадку.

Для багатьох є очевидним, що:

Характер ушкодження легень при CoVid-19 є – іншим, ніж при пневмоніях: механіка легень, як виглядає, не порушується. Потреби «дихати замість пацієнта» апаратом ШВЛ немає.

За цією гіпотезою людина задихається не від того, що в неї перестають працювати легені, а тому, що в неї, умовно кажучи,

Перестає «працювати» – кров.

Коронавірус, як тепер обстоює низка вчених, у першу чергу масово руйнує гемоглобін, який переносить судинами кисень

Кров людини ураженої коронавірусом – при важкому перебігу хвороби – перестає засвоювати в легенях кисень та розносити його по тілу.

Людина таким чином починає задихатися точно як при отруєнні чадним газом чи ціанідом (ціаністим калієм/синильною кислотою).

Цікаво, що подібну симптоматику має і малярія, за якої в хворих наступає дуже сильна анемія. Тож лікарі вже по всьому світу починають лікувати важкі стани коронавірусу з використанням медикаментів, які в першу чергу захищають – гемоглобін.

Нижче ми подаємо відео, де цю теорію пояснюють дуже докладно і просто.

Натисніть плей, щоб подивитися дуже толкове відео

Тепер, якщо маєте бажання, то можете глянути переклад анотації англомовної статті китайських вчених, які вже давно мають справу з коронавірусом.

Це матеріал на науковому сайті:

COVID-19: Атакує 1-бета-ланцюжок гемоглобіну і захоплює порфирін, придушуючи метаболізм людського гему

Опубліковано 13.04.2020 03:26 Лью Вежонгом і Лі Хуаланом

Новітня короновірусна пневмонія (COVID-19) - гостре інфекційне зараження дихальних шляхів, спричинене новим коронавірусом. Це позитивно-нитковий РНК-вірус з високим ступінем гомології коронавірусу кажана.

В цьому дослідженні аналіз збереженого домену, гомологічне моделювання та молекулярне стикування були використані для того, щоб порівняти біологічну роль певних протеїнів новітнього коронавірусу.

Результат показав, що ORF8- та поверхневі протеїни можуть зв'язуватися з порфиріном. У той же самий час, протеїни orf1ab, ORF10, та ORF3a можуть координовано атакувати гем на 1-бета ланцюжку гемоглобіну, щоб відокремити залізо для формування порфиріну.

В результаті атаки все менша і менша кількість гемоглобіну може переносити кисень і вуглекислий газ.

Клітини легенів можуть отримати надзвичайно сильне отруєння і запалення через неможливість часто обмінюватися вуглекислим газом і киснем, що в решті решт спричиняє ефект матового скла на рентгенівських знімках легень.

Механізм також втручається в нормальний анаболічний перебіг гему в людському тілі, й очікувано призводить до захворювання.

Відповідно до валідаційного аналізу цього дослідження, хлорохін може запобігти атаку гему протеїнами orf1ab, ORF3a, та ORF10 з ціллю фомування порфиріну, і приглушити зв'язування ORF8 і поверхневих глікопротеїнів з порфиріном до певної міри, і в результаті цього полегшити симптоми дихального дистресу.

Оскільки здатність хлорохіну придушувати структурні протеїни не цілком очевидна, терапевтичний ефект може бути різним, в залежності від пацієнта.

Фавіпіравір може придушувати процес зв'язування оболонкового протеїну та протеїну ORF7 з порфиріном, тим самим запобігаючи входу вірусу в цільову клітину і захопленню вільних порфирінів.

Це дослідження тільки для академічного обговорювання, його вірність має бути підтверджена іншими лабораторіями. Через побічні ефекти і алергічні реакціі на ліки типу хлорохіну потрібно консультуватися з кваліфікованим лікарем щодо деталей лікування, - а не вживати ліки самому на свій розсуд.

Тут ви можете переглянути ВСЮ статтю китайських вчених у форматі PDF – англійською.

 

Джерело:
До списку новин