загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

“Золоті” правила здоров'я та довголіття, які повинен знати кожен

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Науковці давно довели, що здоров'я і тривалість життя людини залежать від декількох факторів: на 50% - від нашого способу життя, 20% - від спадковості, 20% - від навколишнього середовища, 10% - від медицини.

Тобто на 50% майже повністю наш стан залежить від того способу життя, який кожна людина формує по своїй волі, сама.

Людина, яка дотримується здорового способу життя, може зберегти міцне здоров'я до глибокої старості.

Здоровий спосіб життяце більш глибоке поняття, аніж відмова від шкідливих звичок або заняття спортом. Це поняття об’єднує в собі фізичні, психічні, духовні й соціальні складові.

Читайте такожСвіжовичавлені соки наближають до смерті так само швидко, як газована вода

Ситуація з коронавірусом, яка склалася в усьому світі, змусила людей поглянути на своє життя з іншого боку. Важливо берегти себе і своє здоров’я за будь-яких обставин.

Експерти рекомендують дотримуватися правил, які допоможуть зберегти здоров'я й подовжити життя

Збалансоване харчування

Повноцінне харчування є найважливішою складовою здоров’я та довголіття. Щоденний раціон повинен бути різноманітним, щоб організм отримував необхідні речовини й мікроелементи. Якщо харчування правильно збалансоване, тоді і здоров'я буде в порядку. Не переїдайте! Обмеження калорій збільшує тривалість життя і знижує ризик серцевих захворювань.

Усвідомлений рух

Рух — це життя! Якщо ви мало рухаєтеся, організм отримує недостатню кількість кисню, а судини в цей час втрачають еластичність. Навіть декілька хвилин занять фізкультурою або звичайна прогулянка подовжують життя. Але важливо не просто збільшити фізичну активність, але й робити це усвідомлено. Якщо навантажувати організм безсистемно, то можна тільки нашкодити здоров'ю.

Повноцінний відпочинок

Якісний сон необхідний, щоби бути здоровим і добре себе почувати. Повноцінний сон зміцнює імунітет , знижує ризик розвитку серцевих захворювань, підвищує працездатність. Під час сну організм відновлює сили, покращує мозкову діяльність.

Позитивний настрій

Емоційний стан дуже важливий для здоров'я. Позитивний настрій - це здатність людини відчувати радість. Намагайтеся побачити хороше в будь-якій ситуації. Частіше смійтеся! Сміх, як відомо, це здоров'я. Коли людина сміється, то починає глибше дихати, при цьому організм отримує набагато більше кисню.

Спілкування з людьми

Соціальні зв'язки - одне з найважливіших складових активного довголіття. Постійно спілкуйтеся зі своєю сім'єю, друзями, сусідами. Беріть активну участь у суспільному житті. Головне - не залишайтеся на самоті й отримуйте задоволення від спілкування.

Мета в житті

Неможливо назвати людину здоровою, якщо в неї немає мети й бажання діяти. Кожна людина має знати, навіщо і для чого вона прокидається вранці. Подумайте, яка діяльність принесе вам задоволення, чим захоплюєтеся, і займайтеся цим. У всіх заняття різні: хтось вирощує зелень або квіти на ділянці біля будинку, хтось щодня спілкується з друзями, а хтось піклується про дітей та онуків. Мета може бути пов'язана і з роботою, і з хобі. Для хорошого самопочуття важливо займатися собою, улюбленою справою, щоби розвиватися й досягати певних вершин.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

До списку новин