загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вакцина від коронавіруса не врятує людей: у МОЗ зробили несподівану заяву

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Поки Володимир Зеленський робить усе, щоб Україна опинилася серед перших країн, які отримають вакцину від коронавіруса, в Міністерстві охорони здоров'я зробили критичну заяву про те, що коронавірус у світі активно мутує, через що ефективність вакцини від коронавіруса, яка зараз розробляється, знаходиться під питанням. Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

За його словами, незважаючи на те, що вірус стає все більш вразливим, спостерігається його стрімке поширюється по світу. Не можна говорити про те, що епідемія йде на спад. Деякі країни, навпаки, зараз посилюють карантин, і не збираються відкривати кордони, що говорить про негативну тенденцію.

"На що впливає мутація? Вона впливає в тому числі на безпосереднє виготовлення вакцини і може викликати неефективність цієї вакцини", - зазначив Степанов.

На даний час вакцину проти коронавіруса активно розробляють в кількох країнах, зокрема, в США та Ізраїлі вже ведуться клінічні дослідження на людях.

Ситуація з коронавірусом в Україні на даний момент загострена. 25 липня в країні було зафіксовано 1106 нових випадків зараження COVID-19, що є абсолютним антирекордом за весь період епідемії. На сьогоднішній день, 27 липня, згідно зі статистикою МОЗ, кількість хворих збільшилася на 807 осіб. Областями-лідерами по захворюваності залишаються Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька і місто Київ. За останній тиждень великі осередки захворювання почали фіксуватися в університетах, гуртожитках і церковних монастирях.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин