загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Названо найкращі дієтичні каші

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хоч у кашах і багато вуглеводів, це зовсім не те ж саме, що харчуватися тістечками – каші низькокалорійні, надзвичайно корисні та допомагають надовго отримати запас енергії.

Перш за все, зверніть увагу на гречану кашу. Вона багата на білки, але при цьому має низький глікемічний індекс і містить мало калорій – всього 80-120 на сто грамів готової каші. При цьому гречка забезпечить організм білками, вуглеводами, ненасиченими жирними кислотами, вітамінами групи B, допоможе очистити організм, налагодити травлення. А найголовніше – це ідеальний гарнір, який підходить до будь-якої страви.

З перловкою варто бути обережнішими – ця корисна каша має сечогінні властивості, і тому занадто захоплюватися нею не варто. Також зазначимо, що перловка – прекрасне джерело харчових волокон і складних вуглеводів. Вона допоможе нормалізувати гормональний фон і прискорити обмін речовин.

Перловкою не варто зловживати - фото 283265
Перловкою не варто зловживати / botanichka

Якщо ви починаєте свій день з вівсянки, то ваша травна система повинна бути вдячна, адже важко знайти більш приємний для неї продукт. У вівсянці багато харчових волокон, які позитивно впливають на травлення. Вона багата вітамінами, мінералами та надовго дарує відчуття ситості.

Вівсянку ідеально їсти на сніданок - фото 283264
Вівсянку ідеально їсти на сніданок / MenuPlanner

Ці три найкорисніших дієтичні каші "працюють" тільки в тому випадку, якщо ви використовуєте цільні злаки. Заварюючи кашу швидкого приготування будьте готові до того, що отримаєте багато вуглеводів, але досить мало користі. П'ять хвилин, зекономлені на приготуванні, позбавляють вас левової частки користі, яку ви розраховували отримати від порції каші. Крім того, рекомендується чергувати каші, щоб отримати максимум користі.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

 

Джерело:
До списку новин