загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Тернопільщині чоловік втретє захворів на COVID-19, - ОДА

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У Тернопільській області зафіксовано випадок, коли людина втретє заразилася коронавірусом COVID-19

Про це повідомив начальник управління охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації Володимир Богайчук, передає пресслужба ОДА.

"В області зареєстровано декілька повторних випадків захворювання на COVID-19. Є хворий, який захворів уже втретє. Ми повинні розуміти, що, навіть, перехворівши коронавірусною інфекцією, це не убезпечує нас від повторного захворювання", - сказав Богайчук.

Чиновник розповів, що завантаженість ліжок хворими на COVID-19 у медзакладах першої хвилі в області становить 26,7%.

"Станом на сьогодні спостерігаємо погіршення ситуації із захворюваністю на COVID-19 у Тернопільській області. Продовжують хворіти 1075 осіб, з них 144 перебувають на стаціонарному лікуванні, з яких 15 - на кисневій масці, 17 - на кисневому концентраторі. Близько 30 хворих у важкому стані. Це пов'язано з тим, що люди не до кінця розуміють складність ситуації із захворюваністю, яка і виникає через недотримання саме карантинних заходів", - сказав Богайчук.

Начальник управління охорони здоров'я Тернопільської ОДА зазначив, що спостерігається агресивність вірусу у певних регіонах: так, у Монастириському районі майже усі хворі перебувають у тяжкому стані.

Показник смертності від COVID-19 у Тернопільський області становить 1,4%.

Джерело:
До списку новин