загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені виявили абсолютний імунітет від коронавірусу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Антитіла, що виробляються імунною системою, можуть забезпечувати повний захист від зараження коронавірусом



Медики отримали підтвердження існування абсолютного захисту від коронавірусу.

У той же час, значна частка тих, які заразилися, вказує, що будь-яка форма перехресного імунітету не забезпечує впевненого захисту від Covid-19.

Антитіла, що виробляються імунною системою, можуть забезпечувати повний захист від зараження коронавірусом, у тому числі повторного. Про це йдеться в публікації видання EurekAlert !.

Дослідники виявили такі антитіла у трьох осіб, які перебували на борту рибальського судна, що вийшло з Сіетла в травні 2020 року.

Коронавірус був виявлений у 104 з 122 членів екіпажу судна. Однак люди, які мають нейтралізуючі антитіла, залишалися здоровими під час і після плавання.

"Це доводить можливість створення досить ефективної вакцини проти коронавірусу, яка дозволить зупинити епідемію", - підкреслюють дослідники.

У той же час, значна частка тих, що заразилися, вказує на те, що будь-яка форма перехресного імунітету, що виникає у людини, яка раніше перехворіла іншими респіраторними захворюваннями, не забезпечує впевненого захисту від Covid-19, вказується в публікації. 

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

 

Джерело:
До списку новин