загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Найстаріше подружжя світу: 214 років на двох і 79 років разом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Подружжя з Еквадору потрапило до Книги рекордів Гіннесса.

Подружжя з Еквадору, яке прожило в шлюбі 79 років, потрапило в книгу рекордів Гіннесса як найстаріша одружена пара в світі.

Їхні стосунки почалися з дружби. Пара вирішила одружитися через сім років, 7 лютого 1941 року. Церемонія одруження пройшла таємно, оскільки рідні не схвалювали їх бажання вступити в шлюб.

Сімдесят дев'ять років по тому вони все ще разом – йому 110 років, а їй 104. Тепер же щасливе подружжя потрапило до Книги рекордів Гіннесса, пише The Guardian.

До виходу на пенсію обоє працювали вчителями.

Подружжя вважає свою родину головним пріоритетом у житті. За їхніми словами, відносини з рідними повинні будуватися на любові і повазі.

"Секрет міцних стосунків у сім'ї – любов, обопільна повага, чесність і належне виховання, засноване на сімейних цінностях", – відзначили Хуліо і Вальдраміна.

Пара підкреслила, що зберегла шлюб завдяки повазі, співчуттю і чуйності.

"Ми ніколи не сперечалися і не лаялися. Якісь розбіжності, звичайно, були, але діти про них не знали. Адже вони теж потребували поваги і любові", – сказало подружжя.

Їхня донька Сесилія розповідає, що у батьків добре самопочуття, вони веселі та активні, хоча у них немає вже тієї спритності, яка була раніше.  

За словами дочки, батько полюбляє дивитися телевізор та пити молоко, а мати обожнює десерти і читати зранку газети.

Подружжя мешкає у столиці Еквадору Кіто і має 4 дітей, 11 онуків, 21 правнука і одного праправнука. Проте через пандемію коронавірусу вони вже давно не збиралися разом.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин