загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чудовий протизапальний засіб з медом, куркумою та желатином

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ви зможете приготувати ефективний протизапальний засіб з медом, куркумою та желатином, який характеризується витонченим смаком та делікатною текстурою.

Ми впевнені, що вигляд цих натуральних ласощів вже вас заінтригував, проте повірте: це далеко не єдина їхня перевага. Прочитавши цю статтю, ви зможете на своїй кухні приготувати ефективний протизапальний засіб з медом, куркумою та желатином, який характеризується витонченим смаком та делікатною текстурою.

Беззаперечно, засіб на основі цих трьох простих продуктів має просто чудодійний вплив на організм. Його можна використовувати від таких захворювань:

•   Звичайна застуда
•   Біль при артриті
•   Біль у спині

Зверніть увагу, що протизапальний засіб з медом не є препаратом і належить до галузі нетрадиційної медицини.

Ми неодноразово закликали вас регулярно доглядати за своїм здоров’ям, адже природа дає нам для цього всі необхідні ресурси.

Протизапальний засіб з медом та куркумою: корисні властивості

протизапальний засіб з медом, куркумою та желатином

Ласощі, які покращують роботу серця

Своїм жовтогарячим відтінком куркума завдячує речовині під назвою куркумін. Саме куркумін робить цю приправу не лише незамінним компонентом багатьох страв, але й необхідним для здоров’я людини продуктом.

Однією з головних переваг куркуми є її здатність запобігати розвиткові серцевих захворювань.

До того ж, куркума покращує стан ендотелію – тканини, якою вистелені кровоносні судини. Ця яскрава спеція є потужним антиоксидантом та чудовим натуральним засобом для профілактики запальних процесів.

Поєднавши куркуму з медом, ви зможете підвищити рівень флавоноїдів в організмі. Оскільки флавоноїди – це вид антиоксидантів, вони мають здатність зменшувати ризик розвитку захворювань серцево-судинної системи.

Чудовий протизапальний засіб з медом та куркумою

Причиною розвитку запального процесу в організмі людини є присутність патогенних мікроорганізмів. У результаті цього імунна система ослаблюється, і організм стає вразливим до різноманітних вірусних захворювань.

Запальний процес – це своєрідний захисний механізм. Власне, він є просто необхідним у процесі боротьби із захворюванням, адже запалення є одним з каталізаторів загоєння та відновлення організму.

Хвилюватися варто лише у тому випадку, якщо запальний процес набуває хронічного характеру, тобто коли суглоби постійно страждають від запалення або ноги регулярно набрякають через затримку рідини в організмі.

Куркумін – це речовина, яка проникає у клітини та зменшує симптоми запального процесу.

Дуже корисно поєднувати куркуму з натуральним медом, адже цей продукт є одним з найкращих природних антибіотиків.

Протизапальний засіб з медом та куркумою чудово впливає на імунну систему. Радимо вам щоранку вживати кілька шматочків натуральних ласощів на основі меду, куркуми та желатину. Завдяки цьому ви захистите організм від різноманітних хвороботворних вірусів, бактерій та інфекцій.

Медові ласощі зменшують больові відчуття у спині

Всі ми часом страждаємо через неприємний та виснажливий біль у спині.

Часто для того, щоб перебороти ці больові відчуття простого відпочинку недостатньо, доводиться використовувати синтетичні препарати зі спазмолітичною дією (наприклад, ібупрофен).

Утім, протизапальний засіб з медом та куркумою допоможе перебороти біль не гірше за деякі медикаменти.

Куркумін – це поліфенольна сполука, яку часто застосовують у нетрадиційній медицині. Саме через знеболювальні властивості куркуми її рекомендують вживати хворим на остеоартроз.

Корисні ласощі на основі меду, куркуми та желатину мають здатність знімати біль у спині за короткий час.

Вони є чудовою альтернативою синтетичним препаратам, які можуть викликати побічні ефекти та нанести шкоду печінці. Утім, не забувайте, що ці ласощі не є повноцінним медикаментом, тож вони не можуть повністю замінити призначене лікарем лікування.

До того ж, дітям ласощі з медом та куркумою точно припадуть до смаку. Якщо у вас є спеціальні форми для виготовлення цукерок, спробуйте власноруч приготувати цю смакоту у домашніх умовах. Можна залучити до роботи над натуральними медовими цукерками й дітей, тоді вони ще з більшим задоволенням їстимуть ці корисні ласощі.

Як приготувати ласощі з медом, куркумою та желатином

Інгредієнти:

1 склянка апельсинового соку
2 чайні ложки куркуми
1/2 склянки дуже гарячої води
2 столові ложки меду
1/4 склянки натурального желатину

Спосіб приготування:

1. Змішайте склянку апельсинового соку з двома чайними ложками куркуми.
2. Перелийте суміш у каструлю та поставте на середній вогонь. Додайте півсклянки води та мед. Підігрійте засіб, постійно перемішуючи його при цьому дерев’яною лопаткою.
3. Додайте до суміші натуральний желатин та зменшіть вогонь.
4. Коли засіб почне гуснути, зніміть його з плити та перелийте у силіконові форми.
5. Помістіть форми у холодильник (не у морозильну камеру!) до повного застигання.

Уже за годину корисні ласощі на основі меду, куркуми та желатину будуть готові до вживання!

Зверніть увагу, що зберігати цей протизапальний засіб з медом можна у холодильнику не довше тижня.

Якщо така порція для вас завелика, краще одразу помістіть залишки у морозильну камеру, вони чудово переносять заморозку і не втрачають своїх корисних властивостей.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин