загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дієтолог назвала продукти, які сповільнюють процес старіння

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Антиоксиданти здатні перешкоджати окисленню їжі – і те ж саме вони можуть робити всередині організму.

Споживання з їжею продуктів, багатих антиоксидантами, може уповільнити процес старіння та знизити окислювальний процес в організмі.

Про це повідомила у Facebook дієтолог Тетяна Фіалкова.

Вона зазначила, що багатий антиоксидантами продукт, можна визначити, розрізавши його, щоб піддати впливу повітря, а потім подивитися, що станеться.

«Якщо він стає коричневим – він окислюється. Наприклад, два найбільш популярних фрукта, яблука і банани, швидко набувають коричневого кольору, а отже, в них не так багато антиоксидантів. Що станеться, якщо розрізати манго? Нічого, тому що воно багате антиоксидантами. Як зробити так, щоб ваш фруктовий салат не потьмянів? Додайте лимонного соку, який містить антиоксидантний вітамін С. Антиоксиданти здатні перешкоджати окисленню їжі – і те ж саме вони можуть робити всередині організму!» – пояснила дієтолог.

Вона додала, що до продуктів, які сповільнюють старіння належать: цитрусові, зелені листові овочі, вишня, полуниця, авокадо, манго, часник, цибуля, імбир, горіхи та гриби.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин