загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Їжа по сезону: Які продукти варто включити у свій раціон восени

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фрукти і овочі, які сьогодні щедро представлені на прилавках ринків і магазинів, приносять організму неабияку користь.

Фрукти і овочі з грядки при розумному і регулярному споживання будуть максимально корисні для здоров’я.

Гарбуз

Найбільш осінній овоч, який тільки можна назвати. Він багатий численними вітамінами і мікроелементами, зокрема бета-каротином, що сприяє виробленню вітаміну А, а також вітаміни В1, В2, В5, Е, пектин та мінерали. Гарбуз легко зараховують до дієтичних продуктів, тому його часто вживають при проблемах з травною системою.

Яблука та груші

Всього два яблука в день — і рівень холестерину в крові прийде в норму. Завдяки вітамінам в складі плода зміцнюється імунна і нервова системи. А груші допомагають знищувати хвороботворні мікроби. Крім того, в них є ефірні олії, які посилюють захист організму перед інфекціями, запаленнями. Груші будуть тонізувати людини, знімати напругу, поліпшувати настрій.

Болгарський перець

Восени перці їсти обов’язково. Вони дозволяють посилити опірність імунної системи. Склад солодкого перцю допоможе знизити холестерин в крові, поліпшити роботу шлунково-кишкового тракту. 

Морква

Бета-каротину в даному коренеплоді предостатньо. Слабкість, анемія, проблеми з ростом — подібних ситуацій можливо уникнути, якщо вживати більше моркви. А сік овоча дозволить насититися вітаміном А, чим значно поліпшити травний процес, зір і апетит.

Зелень 

Завдяки зелені клітини краще ростуть і розмножуються. Склад вельми багатий: різні вітаміни, фосфор, залізо, кальцій. Ідеальним продукт буде при вживанні з салатами.

Кавун

Осіння ягода неймовірно корисна для організму. Найбільш ефективні пізні сорти, які збирають у вересні. Магній і інші речовини в складі дозволять привести в норму обмін речовин, вивести з організму токсини, допомогти боротися із зайвою вагою.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин