загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Проблеми з нігтями можуть бути ознаками раку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Стежте за своїм здоров'ям і не забувайте звертати увагу на сигнали тіла.

Ознаки раку можуть проявлятися в різних підказках організму — зміни в стані нігтів також здатні вказувати на пухлинну хворобу. Про це розповіли німецькі фахівці на порталі Focus Online.

Медики відзначають, що багато людей не сприймають потенційні попереджувальні сигнали, які свідчать про розвиток серйозної хвороби Дійсно, ознаки раку нерідко можуть виглядати як щось нешкідливе. Але саме тому важливо уважно стежити за всіма змінами свого тіла — в тому числі за нігтями.

Зокрема, потовщені або розщеплені нігті або ж раптова поява опуклостей на нігтях можуть бути попереджувальною ознакою раку легенів, повідомили експерти.

Нігті, які стають дуже крихкими та ламкими, є ознакою хронічного дефіциту кисню, який може бути викликаний бронхіальною карциномою. Темна пляма під нігтем, як правило, виявляється просто синцем. Однак, це також може бути ознакою раку шкіри.

Якщо ви виявите який-небудь з цих симптомів, слід звернутися до лікаря за консультацією, дали пораду експерти.

Серед інших ознак, які можуть вказувати на пухлину, вони виділили постійний кашель, ущільнення в молочній залозі, кров у калі або сечі, опухлі лімфатичні вузли, незрозуміла втрата ваги та безпричинний біль.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин