загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

П’ять вечірніх напоїв від хвороб печінки, травлення, підшлункової залози і зайвої ваги

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Згідно з дослідженнями, ці напої відмінно підходять для вживання перед сном! Швидко, смачно і корисно!

Згідно традиційній китайській медицині, печінка є основним орган детоксикації, який оптимально працює між 1 і 3 годинами ранку. Детоксикація відбувається найкраще, коли ми спимо, тому що наше тіло починає відновлювати і очищати свої тканини.

Є певні напої, які ви можете вживати перед сном, щоб допомогти печінці ефективно очиститися.

Адекватна детоксикація також допоможе прискорити метаболізм, що, в свою чергу, може привести не тільки усунення токсинів, але і до швидшому спалюванню жиру для тих, хто хоче схуднути.

Ромашковий чай

Ця лікувальна трава володіє антиоксидантними та седативними властивостями. Сприяє покращенню сну, діє заспокійливо на нервову систему.

Спосіб приготування

Заварити ромашковий чай звичайним способом і залишити, щоб він настоявся. Можна придбати в аптеці ромашку, що продається в пакетах. Вживати ромашковий чай перед сном протягом 14 днів.

Гаряча вода з лимоном

Цей цитрус має сечогінні властивості, що дуже корисно для процесу очищення печінки.

Спосіб приготування

У теплу вода, але не занадто гарячу, додати сік з лимона. Вживати цей напій теж перед сном (краще — за 30 хвилин) протягом 21 дня.

Чай з імбиром та лимоном

Обидва компоненти цього напою насичені вітаміном С. І мають властивості, що запобігають різним хворобам. Сприяють оптимізації метаболізму. Імбир — це відомий корінь, що має протизапальні властивості. Він лікує такі прояви, як целюліт. Володіє термогенним ефектом, який допомагає нам видаляти непотрібні речовини і збільшує споживання калорій.

Лимон може зміцнити нашу імунну систему. Оскільки він буде діяти, як засіб, що очищає і зменшує набряклість черевної порожнини.

Спосіб приготування

Закип’ятити воду і додати в неї лимонний сік та шматочок імбиру. Настояти протягом 20 хвилин. Вживати — 3 рази на тиждень.

Напій з перцевою м’ятою

Він хороший для нашої системи травлення, особливу — шлунку. Ефірні олії, що містяться в м’яті, працюють, як “очисник” відходів в нашій кишці та печінці.

Спосіб приготування

Листки м’яти треба кип’ятити протягом 2 хвилин. Після цього — накрити посуд кришкою і настояти. Пити такий чай треба за 30 хвилин до сну. Приймати чудо-еліксир — протягом 21 дня.

Каша з вівса

Вівсяна каша має ефект, що розслабляє, і допомагає нам добре відпочити.

Спосіб приготування

Овес має настоятися у воді протягом 7 годин. Відцідити й промити його проточною водою, щоб позбавитися від непотрібних ферментів, які виділяються під час настоювання. Розбавити овес водою і додати в нього корицю.

Слід враховувати при детоксикації та втрати ваги, що нашому організму потрібна велика кількість рідини. Крім того, пам’ятайте, що адекватний сон необхідний для правильного функціонування органів.

Пам’ятайте, що зміни в раціоні і способі життя вимагають часу для адаптації, і ви повинні бути добрими до свого тіла і відразу не дуже обмежуйте його.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин