загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чому часник має бути обов'язковим у раціоні восени та взимку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Провідні американські геронтологи вважають часник найважливішим засобом, що продовжує життя.

Люди готові витрачати кошти на ліки з аптек, і часто не розуміють, скільки корисного для організму міститься у звичних і доступних продуктах з городу-дачі. Особливо це стосується часнику.

Провідні американські геронтологи вважають часник найважливішим засобом, що продовжує життя. І це зрозуміло, адже він здатний очищати організм від жирових та інших відкладень, тим самим значно покращуючи обмін речовин.

Часник, до того ж, має судинорозширювальну і спазмолітичну дію, робить стінки судин еластичними. Він також попереджає тромбоутворення. Алліцин, що міститься в ньому, впливає на фібринолітичну активність крові, тобто допомагає розщеплювати білок фібрин, тим самим перешкоджаючи утворенню кров'яного згустку, розріджуючи кров.  В ньому містяться марганець, селен, клітковина, мідь, калій, залізо і вітаміни В6 і С.

Як  пише  NDTV Doctor, часник має антиоксидантні та протимікробні властивості.

Дослідження показали, що часник допомагає контролювати рівень глюкози в крові та артеріальний тиск. Універсальність часнику дозволяє легко додати його у свій раціон, і ось, чому вам варто це зробити цієї зими:

Часник корисний при діабеті. Діабет вимагає постійного контролю рівня цукру в крові. У цьому може допомогти здоровий та збалансований раціон. Дослідження показали, що сирий часник також допомагає знизити рівень цукру в крові.

Часник сприяє зниженню рівня “поганого” холестерину. Включення часнику у раціон сприяє зміцненню здоров’я серця. Часник здатен знизити рівень “поганого” холестерину у крові, який відкладається на стінках артерій та обмежує кровотік.

Часник допомагає боротись із симптомами застуди. Завдяки антибактеріальним властивостям часник допомагає полегшити симптоми застуди та грипу. Ви можете залити окропом трохи часнику та імбиру і підсолодити цей напій медом, коли з’являються перші ознаки застуди.

Часник допомагає контролювати артеріальний тиск. Високий кров’яний тиск значно збільшує ризик серцевих захворювань. Згідно з дослідженнями, часник знижує артеріальний тиск. Приготуйте багатий на клітковину салат і додайте до нього трохи подрібненого часнику. Ви також можете додати часник у свої супи та інші домашні страви.

Джерело:
До списку новин