загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чому плітки корисні для здоров'я і розвитку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені підрахували: більше половини наших розмов – плітки. Замість того, щоб поговорити про мистецтво або поділитися кулінарними рецептами, ми з величезним задоволенням обговорюємо оточуючих. Виявляється, це корисно!

Невимушено розмовляючи, ми знімаємо стрес, проявляємо винахідливість, тренуємо спостережливість. Тільки робити це треба з розумом!

  1. Хто ж з нас не любить потеревенити! Та тільки пліткарями вважають далеко не всіх. Так називають лише тих, хто дозволяє собі образливі висловлювання про когось, намагається принизити людину в очах оточуючих. Таких людей всі уникають: хто ж хоче стати об'єктом глузувань!
  2. Умій берегти чужі таємниці. Як би ти не хотів поділитися приголомшливою новиною, якщо дав слово мовчати, тримай його! Інакше втратиш довіру і в результаті опинишся на самоті.
  3. Знай, кому що сказати. Спритні пліткарки за допомогою сарафанного радіо добувають корисні факти. І можуть вивудити їх навіть з шефа. Але ніколи не перемивають кісточки тим, з ким їх візаві у близьких стосунках.
  4. Будь в курсі подій. Часто темою пересудів стають знаменитості: актори, співаки. Щоб підтримати розмову, треба хоч якось орієнтуватися у світі зірок.
  5. Збуджуй інтерес. Пікантна, але мляво подана новина не принесе слухачеві великого задоволення. Піднось чутки ефектно: двозначні натяки, багатозначні паузи.
  6. У мережі будь пильним. Генеральний директор влаштував прочуханку твоєму начальнику? Ну як тут не посміятися! І просто не терпиться повідомити про це колезі, якого цей козел звільнив майже ні за що. Ти розміщуєш новину на Фейсбуці, нехай всі знають! Стоп! А чи хочеш ти, щоб це знав твій шеф?
  7. Не виходь з кола. Знайомі або колеги бурхливо обговорюють тему, яка тобі не близька? Або тобі просто сьогодні не хочеться вносити свою лепту в загальний котел пліток? Ти маєш право залишитися в стороні. Але зовсім відриватися від колективу не варто.

 

Джерело:
До списку новин