загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Повітря в квартирах з газовими плитами виявилося бруднішим, ніж на вулиці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Воно може провокувати ряд захворювань.

Приготування їжі на газовій плиті супроводжується виділенням отруйних речовин, які здатні зробити повітря в приміщенні набагато більш забрудненим, ніж на вулиці. До такого висновку прийшли дослідники зі Сполучених Штатів Америки, що представляють Інститут Рокі-Маунтін.

Приблизно дві третини жителів США готують їжу в основному на газових плитах, багато з яких є досить старими і вимагають обслуговування. Старі плити, встановлені без дотримання вимог безпеки, можуть отруювати домашнє повітря двоокисом азоту і монооксидом вуглецю.

Інша назва монооксиду вуглецю - чадний газ. Досить зовсім невеликого обсягу чадного газу в повітрі приміщення, щоб викликати серйозне отруєння або навіть смерть. Плюс, постійний вплив монооксиду вуглецю у невеликих концентраціях може провокувати розвиток астми у дітей.

"У дітей, що живуть в будинках з газовими плитами, приблизно на 40 відсотків вище ризик розвитку астми. Небезпечні речовини, що виділяються при згоранні газу, можуть викликати й інші хвороби дихальної системи - зокрема, хронічну обструктивну хворобу легенів. Плюс, продукти згоряння в повітрі можуть провокувати хвороби серцево-судинної системи, цукровий діабет і навіть онкологічні захворювання ", - говорять дослідники, відзначаючи, що рішенням проблеми може бути масовий перехід на електричні плити.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин