загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Комаровський розкрив лайфхак для інфікованих коронавірусом: що робити у разі задухи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Він також надав поради людям з зайвою вагою.

Повітрообмін у легенях при важких формах коронавірусу може забезпечити положення на животі. Такий лайфхак підказали глядачі випусків про COVID-19 відомого лікаря Євгена Комаровського.

Про це він розповів на YouTube-каналі.

"Коли у людини коронавірус у важкій формі, то один з найефективніших способів активізації повітрообміну в легенях - положення на животі. Вірус вражає задні відділи легенів і коли людина лежить на животі, то в цих відділах, які найбільш запалені, активізується повітрообмін. Це покращує стан людини, причому значно", — сказав Комаровський.

Водночас, сон на животі корисний і у разі середньої форми хвороби. "Будь-яке ураження легень, будь-яка задуха — треба лежати на животі", - радить Комаровський.

Він також додав, що людям з зайвою вагою складно прийняти таке положення. Проте він дав пораду: вийняти пружини з матрацу у ділянці живота. 

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин