загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дієтологи пояснили харчову залежність людей від майонезу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дієтологи пояснили, як люди можуть стати залежними від майонезу, купленого в магазині. Вся справа в добавках, які знаходяться в складі соусу.

Він містить глутамат натрію – це стає основною причиною серйозної харчової залежності у людей. Тоді вони починають споживати майонез з будь-якою стравою, а іноді і без нічого. Крім цього в магазинному соусі є штучні добавки, що підсилюють смак.

За словами дієтологів, ще в майонезі є трансжири, що осідають на стінках судин. У підсумку це призводить до ожиріння. Відзначається, що трансжирів найбільше в «легких» сортах соусу.

Навіть якщо його зробити вдома, в будь – якому випадку основна частина – це жири, так що не варто звертати увагу на подібні хитрощі виробників.

Дієтологи пропонують замінювати майонез сметаною або йогуртом, в які завжди можна додати гірчицю і приправи, що дозволяють довести смак соусу до класичного майонезного, а користі буде набагато більше. Якщо споживати домашній майонез не більше двох разів на тиждень, то проблем зі здоров’ям не виникне.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин