загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У ЦГЗ назвали можливі причини появи нового штаму коронавірусу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Більшість випадків інфікування виявляли у людей до 60 років, у яких рідше розвиваються важкі симптоми

Новий варіант коронавірусу SARS-CoV-2 міг виникнути через тривалу інфекцію в одного з пацієнтів. Про це повідомили у Центрі громадського здоров'я

"Одним із можливих пояснень виникнення нового варіанта SARS-CoV-2 є тривала інфекція в одного пацієнта з імуносупресією. Така тривала інфекція може призвести до накопичення мутацій із підвищеною швидкістю", - зазначили в ЦГЗ.

Ще однією причиною цього могли стати процеси адаптації вірусу, які відбуваються в різних сприйнятливих видів тварин, після чого вірус передався людям. За даними ЦГЗ, є також дані про схожість шипового протеїну зі штамом вірусу, виявленим у норок із Данії. 

Крім цього, у ЦГЗ додали, що поява ще одного штаму SARS-CoV-2 "очікувана і не є приводом для занепокоєння", адже віруси постійно

"Результати моделювання, повідомлені Великою Британією 19 грудня, дають підстави припустити, що новий варіант SARS-CoV-2 здатний швидше передаватися між людьми, аніж інші варіанти коронавірусу, із прогнозованим прискоренням передавання до 70%. Будь-яка підвищена передаваність може збільшити ймовірність розповсюдження, особливо в періоди, коли люди часто перебувають у великих компаніях, збираються сім’ями для святкувань, подорожують тощо", - йдеться у повідомленні.

Водночас у ЦГЗ запевнили, що на сьогодні немає ознак підвищеної тяжкості інфекції (або смертності), пов’язаної з цим варіантом SARS-CoV-2. Утім, більшість випадків інфікування виявляли у людей до 60 років, у яких рідше розвиваються важкі симптоми. Також у Центрі громадського здоров'я додали, що поява нового вірусу не пов'язана з вакцинацією. 

"Новий штам SARS-CoV-2 з’явився до початку кампанії з вакцинації у Великій Британії у вересні 2020 року, а потім циркулював серед населення до середини листопада 2020 року", - додали у пресслужбі ЦГЗ. 

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин