загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Винайшли ліки, які формують миттєвий імунітет від коронавірусу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Британські вчені почали випробовувати новий метод захисту від коронавірусу — прищеплювати добровольців антитілами, щоб спробувати викликати у них "миттєвий" імунітет. Вакцини від COVID-19 дозволяють сформувати імунітет лише протягом місяця.

Йдеться про щеплення антитілами, що мало б дозволити пацієнтові виробити "миттєвий" імунітет до захворювання, пише газета. Препарат розробив Університетський коледж Лондона спільно з компанією AstraZeneca, яка створила разом з Оксфордським університетом вакцину від COVID-19. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на заяву вчених.

Зробити експериментальне щеплення пропонують людям, які в останні вісім днів перебували у близькому контакті з тими, у кого був підтверджений коронавірус, уточнює BBC.

"Щойно ми зробили щеплення 10 пацієнтам: співробітникам, учням та іншим людям, які зіткнулися з вірусом в лікарняному закладі або коридорах навчального закладу", — зазначила вірусологиня Кетрін Хуліхан, яка очолює дослідження.

Розробники сподіваються, що ліки зможуть захистити людей від COVID-19 на термін від шести місяців до року. Ліки можуть стати доступними вже в березні або квітні, якщо отримають схвалення медичного регулятора.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

 

Джерело:
До списку новин