загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лікар назвав небезпечні ліки при коронавірусі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Спеціаліст закликав перестати приймати протидіарейні препарати з лоперамідом

Доктор медичних наук з дитячої лікарні Цинциннаті Джошуа Шаффцін назвав лікарські препарати, від яких слід відмовитися при зараженні коронавірусною інфекцією.

Про це повідомляє журнал Good Housekeeping.

Спеціаліст закликав перестати приймати протидіарейні препарати з лоперамідом. За його словами, через такі медикаменти сповільнюється робота кишечника, що в свою чергу заважає очищенню організму від бактерій і запалення.

Також Шаффцін порекомендував відмовитися від інгаляторів. Експерт підкреслив, що їх не варто використовувати, якщо немає астми, оскільки вони можуть нашкодити серцю.

Він пояснив, що будь-який препарат, який містить фенілафрін, небезпечний при хворобах серця. Це діюча речовина входить до складу багатьох назальних спреїв.

Фахівець відзначив, що це особливо небезпечно для людей з підвищеним тиском

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

 

Джерело:
До списку новин