загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Скоріш за все, від коронавірусу треба буде вакцинуватися щороку, – Голубовська

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Насамперед вакцина необхідна для груп ризику, наголосила інфекціоніст

Не виключено, що від коронавірусу потрібно буде вакцинуватися, у кращому випадку, щороку.

Про це в інтерв'ю в ефірі ток-шоу "Ми всі – українці" на телеканалі ZIK заявила провідний інфекціоніст Міністерства охорони здоров'я України Ольга Голубовська.

Ольга Голубовська, відповідаючи на запитання, чи допомагатиме вакцина від мутованого коронавірусу і чи доведеться її оновлювати, як це роблять щодо вакцин від грипу, зауважила, що, швидше за все, від COVID-19 доведеться вакцинуватися щороку.

"Швидше за все, так і буде, що потрібно буде вакцинуватися, у кращому випадку, щороку. Але я дуже сподіваюся, що буде достатньо все ж таки одного року. Ще ж ніхто не знає, скільки ці антитіла навіть після хвороби утримуються у пацієнтів. Якщо порівнювати з першою коронавірусною інфекцією 2002 року, тоді були публікації, що антитіла могли зберігатися у людей до 2 років... Тобто, я думаю, так і тут буде рік. Найчастіше, це буде не більше року, але подивимося, час покаже, поки це все тільки вивчається", – сказала Ольга Голубовська.

Медик продовжила: "Я все ж таки вважаю, що вакцина буде більше значення мати для індивідуального захисту даної конкретної людини. Тому я вважаю розумним починати вакцинувати і зробити на цьому акцент – групи ризику. Нам дуже важко їх лікувати. Вони відповідають на стандартну терапію набагато гірше, ніж особи навіть із важким перебігом, але молодші. Тому це основне, бо виходу у нас немає".

Нагадаємо, 12 січня Бразильський інститут Бутантан уточнив дані про ефективність вакцини від коронавірусу китайської компанії Sinovac, яку хоче закупити Україна. За даними інституту, загальна ефективність вакцини виявилася близько 50,4%.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що якщо ефективність китайської вакцини проти коронавірусу буде менш як 70%, компанія-виробник компенсує Україні всі кошти, витрачені на її закупівлю.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

 

Джерело:
До списку новин