загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як схуднути після 40 років: 6 корисних порад

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Після 40 років у жінок змінюється гормональний фон, що часто стає причиною набору ваги.

Як позбавитися від зайвої ваги після 40 років і залишатися у прекрасній формі, розповіла експертка в психології зниження ваги, консультантка з дієтологічного супроводу і здорового способу життя Олена Кален в своєму Instagram.

Після 40 років зайві кілограми підкрадаються непомітно, а йдуть важко... У боротьбі із зайвою вагою жінки часто йдуть на радикальні методи: виснажують тіло тренуваннями, суворими дієтами або погоджуються на ліпосакцію. Це не тільки не сприяє зниженню ваги, але і шкодить здоров'ю, – зазначила Кален.

Як стати стрункою після 40 років, не зашкодивши здоров'ю

  1. Раціон. До 40 років у жінок змінюється гормональний фон, тому при споживанні тієї ж кількості калорій, може рости вага. Введіть в раціон більше овочів, фруктів, круп та інших складних вуглеводів.
  2. Омега-3. Додайте поліненасичені жирні кислоти – будівельний матеріал для тканин і м'язів.
 

Вживання омега-3 нормалізує метаболізм, сприяє виведенню шкідливого холестерину і покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Почніть приймати вітамінний комплекс, а також намагайтеся щодня вживати брокколі, червону рибу, цвітну капусту, горіхи, авокадо, – пояснила Кален.

  1. Любіть своє тіло. Для того щоб мати гарну фігуру і гарне здоров'я, навчіться любити своє тіло. Робіть масаж стоп вечорами, маску для обличчя та ін.
  2. Відпочинок. Ви повинні спати не менше 7 годин. Також не забувайте про прогулянки на свіжому повітрі, і вже за тиждень ви відчуєте приплив сил і енергії.

Після 40 років дуже важливо стежити за харчуванням / Фото freepik

  1. Не голодуйте. Пам'ятайте, що відмовлятися від їжі не потрібно – це може привести організм до стресу, і калорії будуть накопичуватися, а не спалюватися.
  2. Питний режим. Не забувайте пити багато води. Чиста вода виводить шлаки і токсини з організму, а також прискорює обмін речовин і бере участь у розщепленні жирів. Чай, кава, компоти і соки не замінять питну воду.

 

Джерело:
До списку новин