загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шведська компанія Cyxone хоче протестувати свій препарат проти коронавірусу в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Cyxone уже дістала дозвіл на проведення досліджень свого препарату проти коронавірусу в Польщі і чекає на відповідь від відповідних органів України, Словаччини та Угорщини на проведення досліджень і в цих країнах.

Препарат від Cyxone має запобігати розвитку тяжкої форми коронавірусної хвороби
Препарат від Cyxone має запобігати розвитку тяжкої форми коронавірусної хвороби
Фото: depositphotos.com

Шведська біотехнологічна компанія Cyxone подала заявку на проведення другої фази клінічних випробувань свого препарату проти коронавірусу Rabeximod в Україні. Про це 15 січня повідомляли на сайті компанії.

Cyxone зазначила, що вже дістала дозвіл на проведення досліджень у Польщі і чекає на відповідь від відповідних органів України, Словаччини та Угорщини.

У компанії підкреслили, що дослідження препарату Rabeximod має оцінити його ефективність для пацієнтів, у яких перебіг COVID-19 має середній ступінь тяжкості і їм потрібне кисневе лікування, але не підтримка штучної вентиляції легенів. Їхні ліки мають запобігти розвитку тяжкої форми хвороби.

"Цей новий спосіб дії з контролю гіперактивованих імунних клітин у легенях дає надію на те, що можна запобігти розвитку гострого захворювання", – додали у Cyxone.

Спалах коронавірусної інфекції виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними Університету Джонса Гопкінса, який відстежує захворюваність, у світі станом на 18 січня підтвердили 95,3 млн випадків хвороби. Померло більше ніж 2 млн осіб, майже 52,5 млн одужало.

Джерело:
До списку новин