загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У США тестують ліки від коронавірусу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

*У США почалося попереднє тестування експериментальних ліків для лікування коронавірусу. В ході тестів ліки вже продемонструвало високу ефективність.******

Про це йдеться в заяві американського виробника ліків Merck, повідомляє USA Today.

Так, препарат під назвою «Молнупіравір» на ранній стадії захворювання продемонстрував швидке зниження вірусної інфекції у тих пацієнтів, на кому його застосували. Препарат протестували більш ніж на 200 госпіталізованих пацієнтах, ефект виявився однаковим на всіх.

Провідний дослідник Медичної школи Університету Північної Кароліни Вільям Фішер заявив про багатообіцяючі результати дослідження, але визнав, що препарат вимагає додаткових досліджень перед тим, як можна буде зробити висновок.

«Молнупіравір» - експериментальний противірусний препарат, активний при пероральному прийомі, розроблений для лікування грипу.

МОЗ спільно з Мінцифри запустили програму запису до листа очікування вакцинації від коронавірусу. Ми розібрались, як це зробити телефоном або через додаток Дія.

Нагадаємо, з 7 березня в Австрії призупинено використання однієї з партій поставленої в країну вакцини від AstraZeneca через смерть вакцинованої жінки та важких післявакцинаційних ускладнень в іншої.

З 5 березня влада Угорщини призупинила кампанію з вакцинації препаратом від COVID-19 AstraZeneca - це пов'язано з технічними проблемами оповіщення громадян.

 

 

Джерело:
До списку новин