загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Змінюється перебіг хвороби та лікування: медик розповів про небезпеку від нових штамів COVID-19

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Медик зауважив, що розроблені вакцини можуть бути неефективні проти нових штамів COVID-19.

Змінюється перебіг хвороби та лікування: медик розповів про небезпеку від нових штамів COVID-19
© Associated Press

Мутація коронавірусу є небезпечною, оскільки тоді медики не знають, як лікувати хворобу.

Про це в інтерв'ю ТСН.ua розповів головний лікар Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Сергій Федоренко.

"Кожна мутація вірусу або зміна одного підвиду на інший нас, як медиків насторожує. Оскільки від таких мутаційних змін змінюється і перебіг хвороби. Якщо взяти для прикладу Велику Британію, то ми знаємо, що там вживаються безпрецедентні карантинні та попереджувальні заходи з метою непоширення коронавірусу саме у вигляді мутованих штамів. Насторожує також і повідомлення з Фінляндії, яке ми отримали наприкінці минулого тижня, де було зафіксовано вірус, який пройшов орієнтовно 15 мутацій. Бо тоді виникає питання ефективності діючих на сьогоднішній день протоколів лікування, застосування медичних препаратів", - сказав Сергій Федоренко.

Лікар зауважив, що невідомо, як впливатимуть уже розроблені вакцини на мутовані штами коронавірусу.

"Також є питання щодо того, як впливають вакцини на мутований коронавірус. Так, компанія Pfizer на сьогоднішній день, з огляду на мутації, висунула передбачення, що потрібно буде робити і трьохразове щеплення від COVID-19. Але вчені-імунологи поставились до цього із насторогою, оскільки можливі якісь небажані зміни в організмі людини, яка приймає ці щеплення. А тому боротьба з мутованим коронавірусом – це поки ще питання до медичних досліджень та наукових дискусій", - наголосив медик.

Нагадаємо, посол Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Мелінда Сіммонс заявила, що індійська вакцина проти коронавірусу CoviShield, якою наразі щеплюють українців, і Oxford-AstraZeneca є ідентичними. 

 

Джерело:
До списку новин