загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Серед яких знаків зодіаку найбільше довгожителів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Між датою народження і тривалістю життя є певна залежність. Кому астрологи радять уважніше ставитися до свого здоров'я, а хто народжений під щасливою зіркою?

Як відомо, на якість життя впливає багато чинників - генетика, стан здоров'я, спосіб життя, карма. Але навіть якщо зірки при народженні прихильно пообіцяли немовляті довге щасливе життя, витрачати свій шанс і випробовувати долю в подальшому не варто.

Овен

Від природи у представників цього знаку закладені міцна нервова система і твердий характер. Хоча улюбленцями долі їх не назвеш - випробувань Овнам випадає чимало. Але в силу емоційної стриманості їм вдається долати труднощі без особливих наслідків для здоров'я. Щоправда, протягом життя представники цього знака мучаться головним болем, але скажіть, при сучасному темпі життя хто може похвалитися відсутністю недуг? Більшість людей, народжених під цим вогненним знаком, не схильні до шкідливих звичок і ведуть активний спосіб життя - енергії у них завжди хоч відбавляй. Тому є всі передумови до довгого життя без особливих проблем зі здоров'ям. Середній вік і чоловіків, і жінок - 78-79 років.

Телець

Знак справедливо очолює зодіакальний топ довгожителів, тому що середня тривалість життя жінки-тельця 79,5 років, чоловіка - 81,5. Представники цього знаку міцно стоять на землі, це їхня стихія. Вони, як правило, дуже практичні люди, тверезо оцінюють ситуацію. Тому протягом життя вірно розставляють пріоритети і встигають підстелити собі соломки в критичні моменти. Ніколи не стануть марнувати своє життя, їм ближче спокій і розмірений режим дня. Тельці швидше із задоволенням проведуть день, саджаючи грядки на дачі, ніж потусити в клубі. Легко дотримуються дієти, якщо це потрібно для здоров'я. Та й чутливими їх не назвеш - холодний розрахунок і нічого особистого. Астрологія попереджає, що у Тельців може спостерігатися високий артеріальний тиск. Це вимагає спостереження у фахівців.

Близнюки

Їх проблема - нудьга. Від неї у Близнюків розвиваються іпохондія і психосоматичні хвороби, коли все болить і нічого не допомагає. Зцілитися допоможуть проведений час з веселою компанією, подорожі, будь-які види діяльності, тільки не неробство. Представники цього знаку частіше інших вибирають творчі професії, а захопленість позбавляє від поганого самопочуття. Що радять зірки: уникати протягів і переохолодження, тому що у Близнюків є схильність до хвороб легенів (шкідливі звички в анамнезі теж є). Але в цілому представники знаку можуть похвалитися до похилого віку стрункою фігурою і міцним здоров'ям - чоловіки в середньому живуть до 80 років, жінки на 5 років довше.

Рак

З одного боку, Раки не люблять ніяких обмежень на зразок режиму дня або правильного харчування, а з іншого - найменший збій в організмі може привести їх до паніки, вони відрізняються недовірливістю і зайвою чутливістю. А як відомо, всі хвороби від нервів, тому можна порадити представникам знаку більш спокійно реагувати на нездужання, тим більше що здоров'я у них не найслабше серед представників зодіакального кола. Хоча ставитися до себе уважно і дотримуватися профілактики варто: вважається, що у Раків є ризик розвитку онкологічного захворювання, варикозу, хвороб шлунково-кишкового тракту, а з віком додаються проблеми із зором. Середній вік чоловічих представників водяного знака - 70 років, жіночого - 75 років.

Лев

Середньостатистична людина, у якої в гороскопі значиться знак Лева, проживає життя довжиною приблизно в 75 років. На здоров'я Леви скаржитися не люблять, свої слабкості оточуючим не показують - навпаки, приховують нездужання до останнього. Це знак, який живе з розмахом, на повну потужність, не шкодуючи себе ні в роботі, ні в особистих справах, ні в веселощах. Тому не дивно, що нервова система з роками починає давати збій і можуть з'явитися хвороби серцево-судинної системи, ендокринні та інші захворювання. Ще одне вразливе місце Левів - зір.

Діва

Ще один знак - кандидат на перемогу в змаганнях довгожителів. Середня тривалість життя жінки - 83 роки, чоловіка - 78 років. Можуть похвалитися не тільки хорошим здоров'ям, але і педантичністю, з якою вони за собою доглядають. Профілактичні візити в поліклініку, здача аналізів, масаж комірцевої зони і вітамінні курси - це все спосіб життя типового представника знаку. З такою ж наполегливістю Діви будуть удосконалювати свою фігуру в спортзалі і здійснювати пробіжки в парку, тому що це корисно для здоров'я. Воно у них і правда гарне, але ще важливіше здоровий спосіб життя, якого дотримуються Діви. З проблем - порушення травлення, невралгії, лор-захворювання.

Терези

З цим знаком все непросто: одні представники наділені богатирським здоров'ям і невгамовною енергією, інші, навпаки, з медичною карткою не розлучаються. Але є і загальні моменти для всіх Терезів - їм не можна допускати переохолодження і їм не підходить вологий клімат. Найчастіше, якщо починають хворіти, то всім і відразу, тому належну увагу потрібно приділяти імунітету, загартовування і спорту. До речі, фізичне навантаження не завадить ні в якому віці, тому що Терези від природи ліниві, а схильність до зайвої ваги у них є. В молодості можуть мати проблеми з ендокринною системою. Жінки в середньому долають 77-річний віковий рубіж, чоловіки - 74-річний.

Скорпіон

У них слабкий імунітет і сильний характер. Якщо Скорпіон вирішив для себе проігнорувати погане самопочуття, то ніяка сила не змусить його йти на прийом до лікаря. Доводять себе до останньої стадії і до швидкої прибувають в важкому стані в стаціонар. А, як відомо, хворобу легше попередити, ніж лікувати. Можливо, через таке ставлення до свого здоров'я статистика видає більш низькі цифри середньої тривалості життя - 70 років. Тому, дорогі Скорпіони, бережіть себе і робіть профілактику.

Стрілець

У списку захворювань, характерних для цього знаку, - остеохондроз, артрит, ревматизм і радикуліт. В молодості Стрільці бадьорі і веселі, їх не втримаєш на одному місці - сил вистачає і на роботу, і на свята життя. Лікарняний? Ні, не чули. А в другій половині шляху бурхлива молодість починає нагадувати про себе то однією недугою, то іншою. Наприклад, у чоловіків раптом з'являються проблеми з сечостатевою системою, може розвинутися простатит, жінки страждають високим тиском, варикозним розширенням вен. Середня тривалість життя Стрільців - 76 років.

Козеріг

Ще один знак зодіаку, представники якого проживають довге і насичене життя - більше 80 років. І зауважте, теж земний знак, прагматичний і конкретний. При цьому можуть хворіти багатьма захворюваннями, але кожен раз підходять до питання свого одужання як до найважливішої спецоперації: знайдуть хорошого фахівця і не одного, педантично будуть виконувати всі рекомендації, дотримуватися дієти і відновлювати свої сили. Козерогам краще не брати участь в екстремальних видах розваг - високий ризик травми.

Водолій

Стихія повітря наклала відбиток на представників цього знаку - вони занадто захоплені, відірвані від реального життя, непрактичні і непристосовані до життя, на відміну від земних Тельців і Козерогів. Тому можуть одягнутися не по погоді, забути вдома шапку, коли на вулиці мороз, промокнути під дощем. Як наслідок - застуджуються, отримують бронхіт та інші неприємності. Водолії сильно залежні від емоцій, у них можуть траплятися поганий настрій, стреси і нервові зриви, але це проходить. Більшість представників знаку задоволені життям, оптимістично налаштовані, і тому середня тривалість життя - 79 років.

Риби

У дитинстві Рибки часто хворіють. З віком імунітет міцнішає, але як і раніше уразливий перед вірусами, ГРВІ. Взагалі, у цього знака є схильність до багатьох хронічних недуг. Крім того, є ризик розвитку у них алергічних реакцій. А ось звертатися за медичною допомогою Риби не люблять, організовуючи собі самолікування на дому. А це ні до чого доброго не приводить. Профілактика та відповідальне ставлення до себе допоможе поліпшити самопочуття і роки життя. Середня тривалість життя у Риб - 75 років.

 

Джерело:
До списку новин