загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дослідження: нейтралізувати COVID-19 можна менше ніж за одну секунду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Науковці з Техаського університету A&M винайшли спосіб нейтралізувати розповсюдження COVID-19 менше ніж за одну секунду.

Про це пише Phys.org.

Як нейтралізувати вірус?

Спосіб знищувати вірус COVID-19 завдяки термальній обробці вивчали і раніше. Проте в попередніх дослідженнях термальна обробка застосовувалася від однієї до 20 хвилин. Ці способи не несли ніякої практичної користі.

Проте науковці з Техаського університету виявили, що нагрівання розчину з частинками COVID-19 при температурі до 72 градусів за Цельсієм до однієї секунди вбиває кількість вірусу в 100 тисяч разів. Як зазначають вчені, це фактично можна назвати його нейтралізацією.

Спосіб є практичним, його можна застосовувати для зупинення розповсюдження COVID-19 повітряно-крапельним шляхом, наприклад, вже в існуючих системах: опалення, вентиляція та кондиціонування.

Цей метод також можна використовувати для нейтралізації вірусів грипу, які також поширюються повітряно-крапельним шляхом.

 

Джерело:
До списку новин