загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Обійшлися без Федота. Вчені створили «миттєві ліки від гикавки»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нейробіологи з Техаського університету розробили і успішно випробували питну соломинку HiccAway для зупинки нападів гикавки.

Ці незвичайні ліки від гикавки не вимагають від людей вимовляти скоромовки або затискати ніс.

HiccAway є L-подібною соломинкою з регульованим клапаном тиску на одному кінці. Потягування води з цієї жорсткої соломинки за словами авторів винаходу, позбавляє від гикавки більшості людей. Вартість соломинки складає $ 14.

 

Згідно з дослідженням, проведеним в співавторстві з доктором Алі Сейфі, доцентом Центру медичних наук Техаського університету в Сан-Антоніо, «результати показують, що пристрій припиняв гикавку майже в 92 відсотках випадків».

 

Трохи більше 90 відсотків учасників заявили, що вони вважають це більш зручним, ніж інші домашні засоби, в той час як 183 з 203 учасників заявили, що це дає кращі результати.

«Пристрій спрацьовує миттєво, і ефект зберігається протягом декількох годин», — сказав Сейфі.

Доктор Рис Томас, невролог-консультант і фахівець в лікуванні епілепсії з Університету Ньюкасла, який не брав участі в дослідженні, сказав, що, хоча пристрій «ймовірно, буде працювати і безпечно для Covid, оскільки він не вимагає участі інших», він додав: «Я думаю, що це рішення проблеми, яку ніхто не просив вирішувати».

Лоренцо Фабрици, старший автор дослідження, заявив, що ця діяльність мозку може допомогти немовлятам «навчитися контролювати дихальні м’язи», що в кінцевому підсумку призведе до здатності контролювати дихання добровільно.

Він додав: «Коли ми народжуємося, контури, які обробляють відчуття тіла, що не повністю розвинені, тому створення таких мереж є важливою віхою в розвитку для новонароджених».

Оскільки діти, втягнуті в дослідження, були недоношеними і доношеними, у віці від 30 до 42 тижнів вагітності, вчені вважають, що цей розвиток може бути типовим для останнього триместру вагітності.

Джерело:
До списку новин